Κάθε νέος συνεργάτης του Γραφείου εντάσσεται στην ομάδα μας μετά την επιτυχή παρακολούθηση σεμιναρίου ένταξης, διάρκειας 4 εβδομάδων. Σκοπός του σεμιναρίου είναι η εξοικείωση με τον τρόπο λειτουργίας του Γραφείου καθώς και η εκμάθηση βασικών μεθόδων έρευνας νομολογίας και νομοθεσίας. Προφανώς δεν αναμένουμε να γνωρίζει τα πάντα, και για το λόγο αυτό σε συνεργασία με τους Δικηγόρους – Associates, καθοδηγείται βήμα-βήμα ώστε να υιοθετήσει τις βέλτιστες πρακτικές για την επιτυχή έκβαση των υποθέσεων που χειρίζεται.

Για εμάς, η ισορροπία μεταξύ εργασιακής και προσωπικής ζωής αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα, και για το λόγο αυτό παρέχεται σε όλους τους συνεργάτες μας η δυνατότητα εξ’αποστάσεως εργασίας χωρίς χρονικούς ή άλλου είδους περιορισμούς, καθότι μοναδικός μας σκοπός είναι η διατήρηση της ισορροπίας και ευημερίας όλων όσων μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους και συνεργάζονται με το Γραφείο μας.

Είστε φοιτητής και θέλετε να συνεργαστείτε μαζί μας;

Εάν τα προσόντα σας αποτελούν την κινητήριο δύναμη για την επαγγελματική σας εξέλιξη και πιστεύετε στην ομαδική δουλειά και τη συνεργασία, τότε θα θέλαμε να μας δώσετε την ευκαιρία να εξερευνήσουμε την πιθανότητα να συνεργαστούμε μαζί σας!

Συμπληρώστε την φόρμα